Blog

grafische voorstelling van de voordelen van de implementatie van structured data
Marketing , SEO

Betere SEO met structured data

Om bovenaan op die eerste pagina van Google te komen is soms een echte strijd. De concurrentie is soms zwaar op een bepaald zoekwoord. Met Structured Data krijgt jouw bedrijf de bovenhand en kan je heel wat features inschakelen. Zo blijf je toch weer enkele stappen voor op jouw concurrenten.
nadenken over de keuze van het cms
Websites

Welk CMS past het best bij jouw bedrijf

Een CMS is het hart van jouw website. Het kan zijn dat je een bepaalde functionaliteit nu nog niet wil maar dat je die functionaliteit in de toekomst wel wilt. Het is dus belangrijk om de juiste keuze te maken en ook al eens na te denken aan de toekomst. In dit artikel vind je de voor- en nadelen en waar je best op let voor je jouw keuze maakt.
SEO voordelen weergegeven op Google Maps bij een lokaal bedrijf
Marketing , SEO

Waarom je beter wel inzet op SEO

SEO is bijna niet meer weg te denken binnen digitale marketing en echt wel voor elk bedrijf belangrijk. Het is voor jouw bedrijf natuurlijk heel belangrijk om goed zichtbaar te zijn op zoekmachines zodat jouw potentiële klanten je ook terugvinden wanneer ze beroep willen doen op jouw diensten. Maar wat is SEO nu precies en hoe werkt het?
Collega's aan het werk
Websites

Ben jij klaar voor Drupal 9?

In November 2021 zal de ondersteuning stoppen voor zowel Drupal 7 als Drupal 8. Je hebt nog even de tijd maar het is toch verstanding om al aan de slag te gaan zeker als jouw website momenteel nog op Drupal 7 werkt. Wanneer stap je nu best over? Je leest het hier.