Een webshop op maat om van te smullen.

Voor Geldinzamelen, een initiatief van Wenskaartenshop.be toverden we hun oude website om naar een volledig nieuwe website gemaakt op maat met een webshop aan boord. Zo kunnen de klanten van Geldinzamelen binnenkort hun bestelling gemakkelijk plaatsen via de webshop.

Homepagina van de nieuwe website gemaakt voor Geldinzamelen door Bits and bytes, Bits & Bytes

De website van Geldinzamelen was al enkele jaren oud en sterk verouderd. De website zelf was nog niet responsief (mobiel vriendelijk), gebruikers konden dus nogal moeilijk navigeren via een gsm of een tablet. Bij een nieuwe website gaat er altijd een wereld open van nieuwe mogelijkheden, daar maakte Geldinzamelen dan ook optimaal gebruik van. Ze kozen er voor om nog meer informatie op hun website te plaatsen zoals de verschillende acties die ze zelf aanbieden en ook de mogelijkheid om bestelling te plaatsen via een gloednieuwe webshop.

Opfrissen van het merk

Aangezien de website al redelijk verouderd was maakten we er gebruik van om de stijl op te frissen en gebruik te maken van verschillende kleur overgangen in de blauwe en roze kleuren. Dit geeft een "fris" gevoel aan de website. De overgangen komen dan ook overal terug doorheen de volledige website, van achtergrond tot actie knop. Zo krijgen we een consistente ervaring doorheen de website. De bestaande mascottes die gebruikt werden kregen een tweede leven en werden omgezet naar vectoren zo konden ze in hun volle glorie schitteren in alle formaten. It's alive!

Leven in de snoepzaak met animaties

Om de website nog wat meer leven in te blazen maakten we gebruik van subtiele animaties op sommige plekken. Zo worden langere blokken in het scherm geschoven en blijft het steeds een beleving. Het zet dan ook aan om meer van de website te gaan ontdekken. Om een saai stappenplan te vermijden maakten we gebruik van subtiele animaties en verschillende technieken om deze pagina's tot leven te roepen.

Een nieuwe website bouwen

Bij het bouwen van een nieuwe website komt er een hele boel kijken. Ben je er nog niet helemaal aan uit of weet je helemaal niet waar te beginnen? Geef ons gerust een seintje, dan doen we een klapke met een koffie en een koekske. Ondertussen leren we elkaar beter kennen en kunnen we jouw project bespreken.

Een seintje geven