Digitale strategie op maat

Een stevig ontbijt is de basis van elke dag, ook op vlak van digitale marketing is dit zo. Jouw digitaal verhaal is maar zo sterk als de digitale strategie die aan de basis ligt. Bezint eer ge begint.

Om er samen stevig in te vliegen is het belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf? Wat bieden jullie aan? Wie zijn jullie huidige klanten maar misschien nog belangrijker… Wie zijn jullie huidige concurrenten?! Na een korte maar krachtige kennismaking kunnen we aan de slag.

Een afbeelding van een schaakbord
Foto van het thuiskantoor

Technische analyse

Indien er al een bestaande website aanwezig is, is het belangrijk dat we kijken of alles aanwezig is dat we nodig hebben om jouw digitale strategie uit te voeren. We keren dan ook jouw website binnenstebuiten en controleren of jouw website wel SEO proof is, op technisch vlak maar ook op gebied van waardevolle content. Na onze grondige analyse krijg je een volledig verslag van ons resultaat. Zo heb je meteen een volledig overzicht van todo's om jouw bedrijf een digitale stap verder te zetten dan jouw concurrenten.

Concurrentie analyse

Hoe sterk staat jouw concurrent in zijn digitale schoenen? Wij onderzoeken voor jou waar jouw concurrent digitaal op scoort, op welke keywords ze gevonden worden, zetten ze in op social media of andere kanalen en welke content wordt er gepost? Welke content slaat het meeste aan? Wij maken korte metten met het giswerk en brengen alles duidelijk in kaart.

Stappenplan

Op het einde van de grondige analyse gieten wij onze bevindingen in een stappenplan om mee aan de slag te gaan. Afhankelijk of er een volledige analyse werd uitgevoerd voorzien wij een lijst van todo's om jouw website op het juiste spoor te zetten samen met een content funnel, geïnspireerd door de uitgevoerde analyse. Hiermee kan je zelf aan de slag gaan of kan je ons of een andere partij inschakelen om deze voor jou uit te voeren.

Foto van ruimte in het meetdistrict te Gent.