Website laten maken Herzele - Webdesign Herzele

Wordt je momenteel niet goed gevonden als bedrijf in Herzele? Dan is jouw website waarschijnlijk niet geoptimaliseerd voor zoekmachines en is jouw SEO als bedrijf in Herzele dus niet voldoende om gevonden te worden op de zoekwoorden die tellen. Bits & Bytes optimaliseert websites voor bedrijven in Herzele en bouwt nieuwe websites voor bedrijven in Herzele. Klaar om gevonden te worden? Lees dan hoe ons webdesign jouw bedrijf in Herzele op de kaart zet.

Nieuwe website herzele laten bouwen om meer omzet te genereren

Nieuwe website voor een bedrijf in Herzele.

Een nieuwe website laten bouwen is een investering die elk bedrijf uit Herzele moet doen, het is dan ook belangrijk om deze investering goed te bespreken met jouw website bouwer zodat alles duidelijk besproken is. Kies voor professioneel webdesign in Herzele.

Om een duidelijk beeld te kunnen geven van een nieuwe website aan bedrijven in Herzele hanteren we volgende aanpak. Dankzij deze transparante aanpak bekomen we een volledig plan van aanpak en hebben we een volledig overzicht over de functionaliteiten van deze nieuwe website. Dat is als website bouwer onze primaire focus. Professioneel webdesign opleveren aan een betaalbare prijs.

 1. Een ontmoetingsgesprek
  Vooraleer we kunnen beginnen aan een nieuwe website is het belangrijk om eerst jou en jouw bedrijf beter te leren kennen. Op deze manier krijgen we meteen een persoonlijke feeling met jouw bedrijf en kunnen we beter inschattingen gaan maken om een rendabele website voor jouw bedrijf te bouwen. Een ontmoetingsgesprek is daarom onze eerste stap, dit kan bij jouw bedrijf in Herzele of bij ons.
 2. Offerte nieuwe website
  Na ons kennismakingsgesprek gaan we meteen aan de slag. We overlopen onze notities van het kennismakingsgesprek en gaan een plan definiëren om jouw website te bouwen. In deze fase gaan we een “sitemap” opbouwen voor de nieuwe website, dit zal de basisstructuur van de nieuwe website vormen en zal strategisch onderbouwd zijn. De volledige offerte van de nieuwe website is steeds met het oog op rendement samengesteld. Je krijgt deze offerte zo snel mogelijk in jouw mailbox maar uiteraard kunnen we deze altijd in persoon komen toelichten bij jou op kantoor in Herzele of bij ons.
 3. Een akkoord?
  Top! Je hebt gekozen voor een websitebouwer die in staat voor kwaliteit en die jouw bedrijf in Herzele op de digitale kaart zal zetten. Hoe gaan we te werk? Na het tekenen van de offerte gaan we meteen voor jou aan de slag. Je krijgt van ons een lijst met enkele vragen. Deze zullen ons helpen tijdens het bouwen van jouw nieuwe website en zal de samenwerking nog vergemakkelijken. We betrekken jou als klant zoveel mogelijk bij de bouw van jouw nieuwe website maar willen jou natuurlijk niet constant lastig vallen met algemene vragen. Na het ontvangen van de ingevulde lijst of een gedeeltelijk ingevulde lijst gaan we meteen voor jou aan de slag!
 4. De mockup
  Om onze klanten een goed beeld te geven van hun nieuwe website tekenen we in eerste fase een ontwerp van jouw website, een mockup. Zo krijg je een idee van hoe jouw website er zal uitzien nog voor we deze gebouwd hebben. Je kan in deze fase dan ook meteen visuele wijzigingen vragen aan de ontwerpen. Zo bouwen wij jouw nieuwe website voor jouw bedrijf in Herzele volledig zoals jij het wil aan een betaalbare prijs. Pas vanaf je helemaal tevreden bent gaan we aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website.
 5. Een gloednieuwe website
  We gaan na goedkeuring van de mockups meteen voor jou aan de slag en starten met het bouwen van jouw nieuwe website voor jouw bedrijf in Herzele. Tijdens het bouwen van jouw website werken we aan de hand van “sprints”. Een sprint is een verzameling van kleinere taakjes voor het bouwen van jouw website. Op deze manier kunnen we gestructureerd aan de slag gaan met de bouw van jouw nieuwe website. Op het einde van elke sprint zal je betrokken worden en kan je het stukje van de website bekijken en testen op onze demo omgeving. Wanneer alle sprints afgerond zijn wil het zeggen dat we klaar zijn met het bouwen van jouw website. Je kan nu de volledig website bekijken op onze demo omgeving en eventuele wijzigingen aan de inhoud aangeven of eventuele foutjes melden (we zijn ook maar mensen). Zo is jouw nieuwe website precies zoals jij het wil.
 6. Oplevering van jouw nieuwe website
  Na alle plooien glad gestreken te hebben en jouw nieuwe website volledig aangekleed te hebben is het tijd om jouw website online te plaatsen. Wanneer je gekozen hebt om jouw website bij ons te hosten regelen wij alles om jouw website online te plaatsen, zo kan je zelf zorgeloos verder ondernemen. Toch liever ergens anders hosten? Dat is uiteraard geen enkel probleem, je kan ons in contact brengen met jouw hostingpartij en dan communiceren we onderling om jouw nieuwe website online te plaatsen. Jouw nieuwe website voor je bedrijf in Herzele staat binnenkort online, te bezichtigen voor iedereen.
 7. Ohla, nog een foutje
  Toch nog een foutje gevonden wanneer jouw website online staat? Geen probleem, we staan garant voor kwaliteit en dat menen we. Dat foutje? Dat lossen we op zonder extra kost.

Mooie websites voor bedrijven in Herzele, maar wordt hij ook gevonden?

Wij bouwen niet enkel websites voor bedrijven in Herzele die stralen maar die ook technisch correct gebouwd worden en zichzelf terug verdienen. Daarom kiezen we voor kwalitatieve platformen zoals Drupal en Wordpress als basis van jouw nieuwe website. Zaken die je bij ons standaard terugvindt in jouw nieuwe website buiten een stralende en snelle website:

 1. Geoptimaliseerde titel voor elke pagina.
 2. Een geoptimaliseerde omschrijving van elke pagina zodat elke pagina goed verschijnt in zoekmachines.
 3. De nodige “tags” zodat jouw website goed verschijnt wanneer hij gedeeld wordt via sociale media.
 4. Geoptimaliseerde url’s voor elke pagina.
 5. Het icoontje dat bovenaan naast de naam van jouw pagina staat, meestal het logo van jouw bedrijf uit Herzele.
 6. Structured data, standaard? Jawel, wij voegen extra informatie toe aan jouw website zodat zoekmachines makkelijker kunnen begrijpen wat er op jouw website staat. Zo verhogen we jouw positie op zoekmachines nog verder.
 7. Een sitemap, om zoekmachines te helpen bij het ontdekken van jouw website voorzien wij een sitemap. Dit is een bestandje waar een zoekmachine alle pagina’s van jouw website kan terugvinden.
 8. Wij voegen jouw website toe aan Google Search Console en Google Analytics zo kunnen we het proces versnellen en jouw website sneller vindbaar maken.
 9. Last but not least… Wij zorgen er voor dat jouw website voldoet aan de GDPR normen. We voorzien dan ook standaard een “cookie-popup” op jouw nieuwe website.

Een website voor jouw bedrijf in Herzele?

Ben je overtuigd of heb je interesse om samen te bouwen aan het digitale verhaal van jouw bedrijf in Herzele? Toch nog enkele vraagjes over jouw nieuwe website? Da’s ook geen probleem natuurlijk. Stuur ons een mailtje, vul ons contactformulier in of geef ons simpelweg een belletje als je meteen iemand aan de lijn wil

Aan de slag gaan