Website bouwer, wij bouwen professionele websites op maat

Bits & Bytes is een website bouwer die niet alleen mooie maar ook technisch sterke professionele responsive websites bouwt. Weet je zelf niet waar te beginnen of waar je beter wel op let bij het bouwen van een nieuwe website? We geven alvast enkele tips als website bouwer.

Meer klanten in een zaak dankzij een professionele website

Website bouwer Bits & Bytes

Bits & Bytes is een professionele webdesigner die nieuwe websites bouwt op maat van de klant. Op deze manier bieden wij nieuwe websites aan in alle formaten volgens de wensen van onze klanten. Websites voor eenmanszaken of een website voor jouw KMO? Bij ons ben je aan het goede adres.

Offerte op maat

Om een offerte uit te werken is het nodig om de basisstructuur van jouw website te definiëren. Daarom starten we altijd bij een kennismakingsgesprek, dit kan telefonisch maar dit kan ook bij jouw op kantoor of bij ons. Op deze manier kunnen wij jou een offerte bezorgen voor een professionele website volledig aangepast naar jouw wensen. Zo ben je ook zeker dat er geen verborgen addertjes opduiken.

Een offerte aanvragen

Waarom een professionele website laten maken door Bits & Bytes?

Waarom is kiezen voor webdesign bureau Bits & Bytes de juiste keuze? Het kiezen van de juiste partij voor het laten bouwen van jouw nieuwe website is altijd een moeilijke keuze. We sommen even op waarom je voor het webdesign van Bits & Bytes kiest.

1

Geoptimaliseerde websites

Wanneer je verschillende website bouwers vergelijkt dan krijg je vaak verschillende prijzen te horen. We raden aan om niet enkel op de prijs te vertrouwen maar ook de offertes nauwkeurig te vergelijken. Een nieuwe website die niet gevonden wordt verdient zichzelf niet terug. Kies dus zeker voor een geoptimaliseerde website die meer potentiële klanten bereikt en ook meer klanten oplevert. 

Enkele zaken die wij standaard voorzien in jouw nieuwe website:

 1. Geoptimaliseerde SEO titel voor elke pagina
  Elke pagina heeft een titel, deze wordt bovenaan het tabblad weergegeven en deze titel zal ook weergegeven worden in zoekmachines. Wij zorgen er voor dat alle pagina’s op zijn best worden weergegeven.
 2. Geoptimaliseerde SEO pagina omschrijving
  Elke pagina kan telkens omschreven worden, zorg er dus zeker voor dat jouw website bouwer elke pagina voorziet van een aangepaste omschrijving per pagina. Deze omschrijving wordt weergegeven in zoekmachines samen met de titel van de pagina. Zeer belangrijk dus om nieuwe klanten aan te trekken.
 3. Geoptimaliseerde SEO teksten
  Om goed gevonden te worden is het belangrijk dat de teksten op jouw website zoekwoorden bevatten die interessant zijn voor jouw bedrijf. Zorg er dus voor dat jouw website bouwer deze voor jou implementeert.
 4. Omschrijvingen van foto’s
  Aangezien zoekmachines nog geen foto’s kunnen interpreteren is het belangrijk dat elke foto een omschrijving krijgt. Zo kan een zoekmachine ook jouw afbeeldingen begrijpen en ben je alweer dat extra stapje voor op jouw concurrent.
 5. Structured data
  Structured data komt voor in vele vormen, het is dan ook belangrijk om de basis zeker te implementeren in jouw website. Meer weten over structured data? Lees zeker ons blog bericht, betere SEO met structured data
 6. Een CMS
  Kies voor jouw nieuwe website altijd voor een CMS / Content Management System. Een website die geen gebruik maakt van cms systemen kan jij zelf, of een andere partij niet beheren. Meer weten over CMS en waarom het belangrijk is? Je leest het op onze blog, Welke CMS past het best bij jouw bedrijf
 7. Sociale media
  Wij voorzien standaard links naar jouw sociale media, zo weten jouw klanten ook waar ze jouw bedrijf kunnen volgen.

 

2

Standaard Google Analytics installatie

Om jouw website statistieken van dag tot dag te kunnen opvolgen installeren wij standaard Google Analytics. Zo kan je zelf ook kijken hoeveel bezoekers jouw website dagelijks heeft. Je kan zelfs aan de hand van geografische gegevens bekijken wie jouw website bezoekt.

3

Eenmalige kost zonder abonnement

Websites bouwen die verbonden zijn aan een abonnement? Daar doen wij niet aan mee. Wij bouwen jouw website aan de opgegeven prijs in de offerte. Geen verborgen extra kosten of abonnementen.

4

Jouw website, jouw eigendom

Na het bouwen van de website is deze volledig jouw eigendom. Wij willen onze klanten niet verbinden door hun website te gijzelen. Ben je niet meer tevreden van onze aanpak? Dan ben je vrij om jouw website door een andere partij te laten overnemen en onderhouden.

Website nodig?

Kies voor goed webdesign. Wij bouwen websites op maat van jouw bedrijf. Een webshop laten maken? Beperkt budget? Geen probleem, voor elk budget kunnen wij een oplossing bieden.

Nog vragen of graag al een vrijblijvende offerte aanvragen?

Contacteer ons
Website nodig?

Wij helpen jou graag verder met jouw nieuwe website.

Contacteer ons