Website laten maken?

Laat het maken van jouw nieuwe website aan experten over. Zo krijg je de ultieme website om nieuwe klanten aan te werven en meer te verkopen. Jouw nieuwe website moet renderen en dat dragen we bij Bits & Bytes hoog in het vaandel. Wij bouwen websites die beter scoren op zoekmachines zoals Google. Die meer bezoekers krijgen. Maar bovenal, die meer klanten doen converteren en die zichzelf dus gemakkelijk terugverdienen.

bezoekers nemen toe

Waarom Bits & Bytes?

Bits & Bytes bouwt nieuwe websites op maat van de klant, op maat van jou. Van kleine websites tot grotere websites, van onepagers tot meertalige websites voor de KMO's van vandaag.

Hoe gaan we te werk?

We kiezen bij Bits & Bytes voor een transparante aanpak. Daarom willen we ook jou als klant zoveel mogelijk betrekken bij het bouwen van jouw website. Onze volledige aanpak voor het bouwen van jouw nieuwe website is daar dan ook rond gefilosofeerd. 

 1. Een kennismakingsgesprek
  Voor we beginnen met het bouwen van jouw nieuwe website willen we jou eerst wat beter leren kennen, we willen jouw bedrijf wat beter leren kennen. Op deze manier komen wij te weten wat jij als klant precies wil en hoe we optimaal te werk kunnen gaan om voor jouw bedrijf rendement te genereren.
 2. Een offerte
  Na het bespreken van de noden van de nieuwe website ontvang je van ons een offerte. Hierin kan je ons volledige verslag van het kennismakingsgesprek lezen samen met een volledige beschrijving van jouw nieuwe website. Op deze manier heb je een duidelijk beeld van jouw website en de functionaliteiten.
 3. Mockups
  We beginnen aan het bouwen van een visuele voorstelling van jouw website. Hierbij gaan we ook meteen nadenken over de inhoud van de website. Uiteraard is het globale beeld er al maar in deze fase gaan we al dichter kijken welke inhoud waar komt. Op het einde van deze fase krijg je een volledig beeld van jouw nieuwe website. Niet helemaal tevreden? Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om aanpassingen te vragen, zo is jouw nieuwe website helemaal zoals jij die wil.
 4. We vliegen er in
  We hebben de website van jouw dromen kunnen definiëren. Top! We gaan aan de slag en programmeren jouw volledige website zoals je gezien hebt op de mockups. Tijdens het bouwen zetten wij voor jou een testversie van de website op, zo kan je het bouwen van jouw website op de voet opvolgen. Je krijgt dan ook van elke wijziging een update, zo heb je zelf een volledig overzicht van de stand van zaken.
 5. De oplevering
  Na het bouwen van de website is het tijd om alle inhoud toe te voegen en alles te controleren op foutjes. Je kan in deze fase jouw nieuwe website volledig bezichtigen en zelf testen op de testversie. Pas als jij volledig tevreden bent is het tijd om de website online te plaatsen.

Tijd om erin te vliegen!

Het is zover! Je bent nog maar een stap verwijderd om over een volledig geoptimaliseerde website te beschikken die niet alleen gevonden zal worden in zoekmachines maar ook met gemak zal renderen en nieuwe klanten zal opleveren. Neem contact op via ons formulier of bel gerust! Dan doen we eerst een klapke.

We vliegen er in!